Even voorstellen

 

Graag zou ik mij via deze weg even kort voor willen stellen.

Mijn naam is Sem, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Borne.

Zelf voetbal ik veel en ga ik graag skiën in Oostenrijk.

Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de opleiding fysiotherapie op het Saxion in Enschede en ik mag mijn stage hier bij fysiotherapie De Eekmaat lopen. Ik ben hier in februari begonnen en zal er tot en met juli zijn. Jullie kunnen mij op dinsdag, woensdag en donderdag tegenkomen in de praktijk.

Veel van jullie heb ik al gesproken de afgelopen weken, ik kijk er naar uit om de rest ook te ontmoeten.

GLI Beweegkuur

 

Heeft u overgewicht, in combinatie met een inactieve leefstijl?

Bent u gemotiveerd om daar iets aan doen, maar weet u niet zo goed hoe dit aan moet pakken?

Dan is de GLI “BeweegKuur” iets voor u!

 

GLI staat voor Gecombineerde Leefstijl Interventie. Leefstijl is alles wat je doet en laat om gezond te blijven. Ons team kan je helpen daarin keuzes te maken en in actie te komen.

De GLI “Beweegkuur” is een 2-jaar durend traject  en is gericht op gedragsverandering om een gezonde leefstijl te bereiken en gezondheidsrisico’s te verminderen.

Het programma wordt verzorgd door een leefstijlcoach, een fysiotherapeut en een voedingsdeskundige. Het bestaat uit groepsbijeenkomsten en individuele afspraken. Onderwerpen die ter sprake komen zijn o.a.: gezonde voeding, verantwoord bewegen, inspanning en ontspanning, slaapgewoontes en gedragsverandering. Ook is er gelegenheid om in groepsverband o.l.v. een fysiotherapeut te gaan bewegen van licht inspannend tot matig inspannend.

Om voor de GLI “BeweegKuur” in aanmerking te komen moet u een BMI tussen de 25-30 (overgewicht) hebben in combinatie met een verhoogd risico op diabetes en hart- en vaatziekten of een BMI van 30 of meer.

Het traject wordt volledig vergoed door uw zorgverzekering en gaat niet ten koste van het eigen risico in de basisverzekering. Wel dient u hiervoor een verwijzing van de huisarts of specialist te hebben.

Neem voor aanmelding of meer informatie contact op met onze praktijk en vraag naar Fanny Vos.

Tel: 053-4618738

Overname Fysio Eekmaat

 

 

Hajo Reekers, eigenaar van o.a. Fysiotherapie Helmerhoek, heeft Fysio Eekmaat van Erik Vunderink overgenomen.

Hajo en Erik, gefeliciteerd met deze mooie deal!

Corona update 15-1-2022

Goed nieuws!

Het is weer toegestaan om met een trainingsabonnement (MTT) te komen sporten in onze oefenzaal.

Om alles veilig te laten verlopen en drukte in de oefenzaal te voorkomen, zullen we maandag overleggen hoe het een en ander zal worden geregeld.

Mensen met een abonnement ontvangen hierover van ons nog een bericht. Wij verzoeken u om dit bericht even af te wachten.

 

Persconferentie 18 december

Persconferentie 18 december: fysiotherapiepraktijken blijven open.

De persconferentie was duidelijk: fysiotherapiepraktijken blijven open.

Geplande afspraken gaan gewoon door. Uiteraard zijn alle voorzorgsmaatregelen genomen om de zorg veilig en verantwoord te kunnen laten plaatsvinden.

Echter is het momenteel helaas niet mogelijk om met een trainingsabonnement (MTT) in onze oefenzaal te sporten, omdat dit onder de regels van sportscholen valt.

De abonnementen zullen daarom worden stopgezet tot 14 januari 2022.